Naturelle.fi tarjoaa luonnonkosmetiikkaa suoraan kotiintoimituksella

Naturelle on suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa.

Olemme valinneet huolella maailman parhaita luonnonkosmetiikkasarjoja Sinua varten. Uskomme, että eettisyys, läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Saat aina asiantuntevaa, yksilöllistä ja aidosti auttavaa asiakaspalvelua kauneudenhoidon asiantuntijoiltamme.

IHONHOITO

Luonnonkosmetiikan toimivat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet Naturellelta! Luonnonmukaiset puhdistajat, kasvovedet, seerumit, voiteet, öljyt, kuorinnat ja kasvonaamiot nopealla 1-2 päivän toimitusajalla.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa suositaan luonnonmukaisia raaka-aineita, joiden alkuperä pystytään jäljittämään. Kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan sertifioitua luomulaatua. Uhanalaisia kasveja ei käytetä. Geenimuunneltujen raaka-aineiden käyttö on kielletty. Mineraalipitoisten raaka-aineiden hankkiminen ei saa tuhota maisemaa tai saastuttaa ympäristöä. Luonnonkosmetiikassa synteettisten hajusteiden, öljyjen, rasvojen ja väriaineiden käyttö on kielletty. Kiellettyjä ovat myös silikonit sekä mineraaliöljyt, esim. parafiini ja vaseliini. Eläinrasvat ja proteiinit, esim. ihra, tali ja eläinkollageenit eivät ole sallittuja. Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkatuotteita tai niiden ainesosia ei ole testattu eläimillä.

Luonnonkosmetiikka on kauneutta pintaa syvemmältä – kauneutta, joka ei loukkaa kedon kukkia. Luonnonkosmetiikka on luonnon viisautta ja voimaa.

Miksi luonnollisesti?

Luonnonkosmetiikan tuotteet ovat täynnä iholle elintärkeitä ravintoaineita, vitamiineja, antioksidantteja sekä rasvahappoja. Mineraaliöljyissä sekä muissa tavallisen kosmetiikan synteettisissä täyteaineissa ei puolestaan ole mitään, minkä iho voisi hyödyntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Siirry työkalupalkkiin